Waarom draag je een Mala nooit 's nachts?

Vorige Artikel 5 van 7 Volgende

Jullie hebben ze waarschijnlijk weleens voorbij zien komen; de Mala's in onze webshop. Het is een práchtig sieraad voor tijdens yoga of meditatie. Of om te dragen over een blouze of t-shirt. Dat staat ook heel mooi! Ze zijn van het merk Mala Spirit en handgemaakt op Bali. 

In deze blog zal ik jullie wat achtergrond geven over de kralen (zaden); waar ze van gemaakt zijn en wat de betekenis ervan is. Ook zijn er práchtige edelstenen in de Mala's verwerkt; ze zijn van hoogwaardige kwaliteit!

De Mala's zijn gemaakt van zaden van de Elaeocarpus boom (die groeit in landen als India, Nepal en Maleisië) en worden ook wel de tranen van Shiva genoemd. Volgens het Hindoeïstische filiosofie schenken de zaden van de Elaeocarpus boom de drager rust, helderheid en richting en geven zo ruimte aan positieve krachten en gedachten. Heel bijzonder toch? De Rudraksha's varieren in grootte; hoe kleiner de Rudraksha hoe zeldzamer en hoe duurder. 

Elke Mala heeft 108 kralen. Hier is voor gekozen met de gedachte dat er 108 stadia zijn in de ontwikkeling de menselijke ziel. 108 is een heilig getal in het Boeddkisme; veel trappen van Boeddhistische tempels hebben bijvoorbeeld 108 treden. 

We verkopen Mala's met bijvoorbeeld Howliet, Rozenkwarts, Amber, Carneool, Amazoniet etc. Zoals jullie wellicht weten geven deze stenen (net als de Rudraksha's) energie af wat effect op je kan hebben. Een howliet werkt bijvoorbeeld kalmerend en versterkt positieve eigenschappen. De howliet is een zeldzame steen en wordt gevonden in Canada en Californië. De Rozenkwarts is de steen van de liefde en opent het hart om liefde te geven en te ontvangen. Het is een zgn zachte steen en ook heel geschikt voor kinderen.

Het is niet de bedoeling om je Mala tijdens het slapen te dragen. De shiva-zaden kunnen je geest in rust teveel stimuleren en je dromen teveel intensiveren. 

SadiyaColours; feelgood webshop met kleurrijke, liefdevolle produkten met een mooi design. Contact via: sadiyacolours@gmail.com 

In Nederland rekenen we géén verzendkosten! 

Aanbieding

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2019 SadiyaColours | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie