Kralen voor onze Kristal Raamhangers

Vorige Artikel 2 van 5 Volgende

In de voorjaarsvakantie ging ik een dagje shoppen in Amsterdam met mijn twee dochters. Zij wilden naar de Leidschestraat, de Corner Bacery en foto's maken voor Instagram (wat tegenwoordig alle tieners doen ;).

Ik heb het geduld eigenlijk niet om zo lang op hun te wachten in té drukke winkels dus ging ik lekker even de Jordaan in. Belangrijk was om nieuwe kralen te kopen voor de kristal raamhangers want die beginnen goed te verkopen. Mijn beste vriendin wilde er één voor haar verjaardag dus ging ik even naar de Rozengracht waar een prachtige kralenwinkel zit. Dat was weer even fijn. Zoveel mooie kleuren!

Daarna doorgelopen naar de Hartenstraat en de Prinsengracht waar ik nog wat leuke creatieve winkeltjes heb bezocht. Bijvoorbeeld de winkel van King Louie. Jeetje wat is dát mooi gestyled! Ongelofelijk! En wat hou ik van die kleding! 

Na een middagje wandelen, mooie kralen gekocht en de dochters én vriendin opgehaald bij de Bijenkorf. Wát een heerlijk dagje!   

SadiyaColours; feelgood webshop met kleurrijke, liefdevolle produkten met een mooi design. Contact via: sadiyacolours@gmail.com 

Bij een bestelling boven de 50 euro rekenen we geen verzendkosten. 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2019 SadiyaColours | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie