SadiyaColours bij de WereldFair in Leiden

Vorige Artikel 7 van 7

Tweede Pinksterdag 2018 stonden we op de WereldFair in Leiden. Petra kwam me al om half 9 ophalen en met een volgeladen auto reden we naar Leiden. De markt zag er mooi uit zo rond het Volkenkundig Museum. Wat is dat toch een aparte omgeving! Je voelt alle culturen automatisch bij je binnen stromen. Erg interessant natuurlijk voor mij als cultureel antropologe :).

Meteen opbouwen en al snel kwamen de eerste klanten. Best spannend weer zo'n markt! We hadden voor het eerst een pinautomaatje en dan was fijn! 

De meeste kraampjes verkochten Afrikaanse spullen. Wij vielen met onze producten met Aziatsiche invloeden ook goed in de smaak. We verkochten zoveel Indiase hartjes; écht leuk! Ook waren de klanten enthousiast over de mooie Mala's, de spirituele armbandjes en de portemoneetjes van Papaya Art. Een groep Belgische dames bleven lang bij ons kraampje staan en kochten van alles en nog wat. Zo leuk! 

Na een mooie en warme dag reden we erg voldaan weer terug naar Amstelveen. Nog even samen eten langs de snelweg en vol inspiratie en enthousiasme kwamen we thuis. Zo leuk om onze klanten in levende lijve te ontmoeten en met ze te praten! 

SadiyaColours; feelgood webshop met kleurrijke, liefdevolle produkten met een mooi design. Contact via: sadiyacolours@gmail.com 

In Nederland rekenen we géén verzendkosten! 

Aanbieding

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2019 SadiyaColours | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie